søndag den 26. september 2010

Portræt til portrætkonkurrence.

Jeg er i gang med et lidt hemmeligt projekt . Derfor får I kun øjnene at se.
Det er et portræt i str.60X80cm som bliver malet med henblik på deltagelse i den store konkurrence arrangeret af de her :  http://www.portraet.nu/dk/Portr%C3%A6tkonkurrence_2011-1330.asp

Jeg har fået tegnet billedet op . Skal begynde til maling i næste uge så der tager jeg det med . Det er endnu engang Michael Shapcott metoden jeg bruger . Lærred grundet med gesso. Blyants tegnet motiv. Fiksering.
Og derefter skal jeg i gang med mange tynde lag akrylmaling.

Glæder mig til at gå i gang med malingen .

Desværre kan I først få det endelige resultat at se når jeg har indsendt billedet til konkurrencen engang i december. Dette her var bare en smagsprøve .

Jeg skal også have farvelagt nogle andre portrætter som jeg har tegnet færdig. Men får ikke rigtig malet om sommeren . Det får jeg gjort når jeg starter på malerkursus .

Det bliver så 12. år jeg går på det kursus. Det er hyggeligt ,socialt og så får jeg malet det jeg ikke når ellers. Jeg skal have det mentale spark bagi som jeg får på kurset .

Derfor er det også rart at have planlagt nogle arbejder og have tegnet motiverne over på lærredet hjemmefra .Så kan jeg bare lige gå i gang og ikke spilde tiden når jeg er der .

3 kommentarer:

 1. Hvor spændende... :)) Glæder mig til at se resultatet! :) Jeg skal i weekenden på portræt-kursus med Tine Hind. Glæder mig helt vildt! :D
  Og vores malerkurus starter heldigvis også op i denne uge, efter et par sæsoners pause TRÆNGER JEG! :D

  Rigtig god dag til dig og dit portræt! ;)

  SvarSlet
 2. Hej

  Flotte øjne, er spændt på at se det endelige resultat. Der er mange regler i sådan en konkurrence hva!
  God arbejdslyst, stine:)

  SvarSlet