søndag den 18. november 2012

Biografbesøg.

Lørdagen blev tilbragt med en veninde.
Vi tog på Café i Køge og fik årets første glögg . Café T er en genbrugsbutik ,hvor alt inventaret kan købes. Stolene man sidder på,bordene, pynten på væggene ja det hele. Og så er den krydret med en vidunderlig duft når man kommer ind. Duften af theer, bagværk og glögg. Skønt.

Så ville vi i biografen og se Hope Springs. Over og købe billetter og så ellers en tur på KØS.
Der var der en udstilling om kirkekunst som kan virke provokerende på nogen . Jeg selv er ikke af den troende slags men kan da godt sætte pris på god kunst. Veninden er lidt modsat. Troende og ikke så stiv udi det med kunsten. Så der blev nogle gode snakke om kunsten :-)

Filmen Hope Springs er rigitg rigtig god. Meryl Streep er helt fænomenal . Et midaldrende ægtepar er groet fast i nogle roller ,hvor de bare er i det samme hus uden rigtig at være noget for hinanden. Det vælger fruen i huset at der skal laves om på. De konsulterer en parterapeut. Og ,hvad der kommer ud af det må I selv finde ud af.
Den var en sjov ,tankevækkende,rørende og bare god film.

Mig foran en mosaik til en domkirke i Tyskland. Vistnok i Köln. Bemærk mit maltrakterede halstørklæde som jo blev lavet om til halsedisser. Denne her hænger på mig konstant :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar