søndag den 2. maj 2010

Tur til Amalienborg og se Frederiks og Marys nye bolig.

Jeg var på Amalienborg i tirsdags sammen med en veninde .
Vi ville se Frederiks og Marys nye bolig med alle de kunstnere ,der havde dekoreret deres vægge .
Skitserne til det havde vi set på Køge skitse samling ugen forinden .
Det var bare så flot .

Det ,der gjorde størst indtryk var den nye trappeopgang med de flotte lamper . Det skal ses .
Så var der en loft dekoration af Eske Kath . Det gjorde også indtryk og var meget flottere i virkeligheden end de skitser/fotos vi havde set .
Kathrine Ærtebjergs vægdekorationer af dyr og små eventyrvæsner på lysegul væg var også flotte . Jeg troede bare de skulle bruges på et børneværelse. Men det havde jeg åbenbart misforstået for det var i et anretterkøkken .

Så var der også en meget stor blomst i Marys arbejdsværelse . Den var også meget smuk . Specielt fordi vi havde set skitserne til den .Og når man så på den matchede farverne i den perfekt til væggene i de andre rum ,som kunne ses gennem de åbne døre .

Den samme kunstner havde dekoreret en stor sal med stålplader på væggene . De var blankpolerede og havde med en stålbørste på en boremaskine fået dekoreret store blomster på de blanke flader . Det var overvældende smukt .

Der var selvfølgelig mere at se end det . Og udstillingen af Mary og Frederiks bolig kan nå at ses endnu inden d. 30. maj . Du skal også huske at beregne ventetid inden du kan komme ind . Vi ventede i 50 minutter . Entré prisen var 40 kr.
Men det var ventetiden værd :-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar