tirsdag den 25. maj 2010

Fanø
Jeg har været en tur på Fanø med mine forældre fra fredag til mandag her i pinsen . Kun mig og dem .
Allerførst må jeg sige at jeg var ved at grine højt da jeg så Fanø fra færgen i Esbjerg havn . Jeg ved ikke ,hvad jeg havde forestillet mig men da ikke at Fanø var en forvokset sandrevle udenfor Esbjerg .
Jeg undskylder overfor alle Fanø boere og Fanø fans for min uvidenhed .
Der var det skønneste vejr med dejligt solskin . Og min mor og jeg havde lejet cykler som vi brugte flittigt .
At der var busstoppesteder på stranden og at man kunne køre i bil på stranden havde jeg slet ikke forstillet mig at man kunne have .
Så nåede jeg i den begrænsede åbningstid hos Cristel Seyfarth at besøge butikken til en kikker . Hold da op ,hvor var der mange lækre sager . Og en ny ting som jeg virkelig godt kunne have tænkt mig at strikke var en poncho lignende trøje med korte ærmer . Man kunne så strikke løse ærmer til så det kunn skifte mellem kort/langærmet bluse .
Jeg var også ude i Kunstladen lidt syd for Nordby . Der var alt mellem himmel og jord af strik og syting . Og nogle dejlige striktrøjer af Hanne Falkenberg (tror jeg nok at hun hed) .Meget af det i retstrik og lige noget jeg ville kunne finde ud af ;-))
Jeg vidste før jeg tog over til Fanø at der var kunstuger . Så min mor og jeg var mange forskellige steder at se på kunst . Bl.a. i kirken i Sønder Ho .I en bunker på den nordligste spids.I golfklubhuset i Fanø Bad . Og mange steder inde i Nordby .
Der var mange skønne billeder så det var dejligt at vi var der på det tidspunkt .
Og så blev der ellers gået mange ture . En ting jeg var lige ved at glemme var skovlegepladsen midt på øen . Den var utrolig flot . Hvis der skulle være nogen der skal der over som har børn med så er det en god idé at tage madkurven og snobrødsdej med derud til . Der er bålsteder og gynger,og mange andre flotte legeredskaber .
Skøn pinse sammen med mine forældre på Fanø.

1 kommentar:

  1. Jeg ved ikke hvad min allergi er, men det er lige nu det er værst. Min mand tager høron forebyggende og min søster i USA har brugt det i årevis mod græsallergi. Det går generelt på polenallergier og er bestemt et forsøg værd. Jeg kender en del vi har anbefalet det til, og jeg har sldrig hørt nogen endnu, der ikke har fundet hjælp i produktet. Og ja, den gængse medicin gjorde, at min søster bare sov foråret væk hvert år, indtil hun lærte det her Høron at kende.
    Det fås i mange helsekost forretninger.
    Jeg kan jo ikke garantere, at det virker på alle, men prøv.

    SvarSlet