søndag den 22. januar 2012

Jeg har en plan .

Jeg har en plan med udsmykning i min entré .
Til jul fik jeg tre fade fra Ikea . Jeg havde ønsket mig dem med den bagtanke at de skulle males sorte og hænges op over hinanden på et bart stykke i min entré.
Her ses de umalede mens jeg venter på godt vejr så jeg kan komme udendørs og male dem. Jeg har overvejet at male dem nede i min kælder men tænker at det vil stinke ganske grumt.
Så jeg må væbne mig med tålmodighed .Kan i ventetiden skære tre dupper at bunden på alle tre fade.Billedet skulle have været vandret . Sådan er det i min billedmappe . Nå men det kan da ses.

Bettina spørger om jeg skal bruge dem som lamper  . Det er fra Ikea Hackers jeg har fået inspirationen til at hænge dem op som pynt. 
Billederne nedenunder er lånt fra Ikea Hackers. Der er de lamper.


4 kommentarer:

 1. Skal de laves om til lamper ???

  SvarSlet
 2. Nej det er ikke lige tanken. Jeg har eller også set det på Ikea Hackers . Og det var ud fra den idé at jeg fik min idé til at male dem sorte og hænge dem op på den hvide væg.
  Foreløbig kan jeg jo hænge dem op umalede og vente på godt vejr :-)

  SvarSlet
 3. Det ser super fedt ud - tror også jeg kan bruge den idé :-) Hvordan får du lampen til at sidde fast - har du brugt specielle beslag?

  SvarSlet
 4. Heidi jeg bruger dem ikke som lampe men bare som vægpynt.
  Jeg har en lang skrue med en 90 graders bøjning for enden . Og den har jeg skruet ind i væggen . Og så har jeg bundet noget snor fast til fadets mønster og hængt det fast på skruen.
  Det fungerer :-)

  SvarSlet