søndag den 25. december 2011

Min bedste julegave.


Dette billede er begået af min mor og jeg har været helt vild med det lige fra hun lavede det.
Jeg har kikket på det hver gang jeg har været på besøg hos hende. Så sent som lillejuleaften skulle jeg lige vise det til min yngste datter. Og fandt det på sin sædvanlige plads i min mors soveværelse.
Så stor var min glæde og overraskelse da jeg kunne pakke det ud juleaften . Jeg er bare så glad for det.
En sød lille historie om sovs:
Min 11 årige niece hjælper sin mor med at lave mad. Hun får så lov at lave sovsen. Og da de når til det punkt ,hvor sovsen gerne skulle have lidt farve spørger hun sin mor : Skal der ikke noget af det selvbruner i ?
Da kunne min svigerinde ikke lade være med at grine.

2 kommentarer:

  1. Det må jeg nok sige Kirsten. En meget produktiv og kreativ familie. Dine værker ser jeg jo af og til. Det ser ud som om, du ikke har evner fra fremmede. En dejlig overraskelse må det have været og så en niece på kun 11 år som klarer sovsen. Hatten af.

    SvarSlet
  2. Tak skal du have Stella. Jo min mor har altid været kreativ men det er mig ,som har fået hende til at gå til maling. Og nu er hun blevet bidt af det. Min mor laver noget som jeg kan li og jeg laver noget som hun kan li.Så er det jo dejligt nemt at kunne begave hinanden ;-) Og mht. børn i køkkenet så kan de godt når de får lov :-)

    SvarSlet