lørdag den 21. august 2010

Mine tre tøser holdt fødselsdag i dag .

Mine tre tøser har alle fødselsdag her i august måned. Så den ældste syntes vi skulle holde en fælles fødselsdagsfest hos deres far , for dem . Rikke som er konditorlærling stod for alle kagerne .
Lagkage til 17 årige Ditte . Der var blåbærsmovs indeni . Det stemte meget godt med den farve som kagen havde udenpå . Den var superlækker .
En rund lagkage til 20 årige Rie . Der var brombær/jordbærsmovs og chokolade mums indeni . Dejligt afstemt mellem det sure og det søde .
Og så havde Rikke ,som selv er blevet 23 år ,lavet et stort overflødighedshorn . Behøver jeg fortælle at det også var lækkert ?  DET var det :-)

3 kommentarer:

 1. Hold da helt op, hvor har I smovset.
  De ser super lækre ud alle kagerne.
  Dog falder mine øjen gentagende gange på overflødighedshornet. Hvergang min morfar og mormor hold fest, var der et kæmpe et af slagens til kaffe. Udlært bager, stod han i starten selv for det. De sene fester (80 og 85 år) var det min mormors lillebror som var mester. I hornet lå altid champagnepropper. en rund bagt, marcipan kugle med en top af rå marcipan ovenpå dyppet i chokolade. De var SÅ skønne, så man kom til at hamstre...
  Stine:)

  SvarSlet
 2. These birthday cakes are amazing, did you say one of your daughters made them Kirsten?

  SvarSlet
 3. Hi Julia . Yes my eldest daughter made them.
  They were very delicious :-))

  SvarSlet