mandag den 12. juli 2010

Lidt flere feriebilleder fra Sønderborg

Jeg er med på et netforum ,der hedder http://www.24.dk/ og derigennem har jeg lært en dejlig dame at kende .Ja altså vi kender ikke hinanden sådan rigtigt, men kender hinandens profilnavne og har skrevet lidt sammen en gang imellem . Hun hedder Jytte og er en gæv kvinde . Hun har eget atelier og maler de skønneste meget store billeder . De er store i mit univers .
Jeg havde en halv invitation til at besøge hende i Nordborg da hun fik at vide at min datter og jeg skulle til Sønderborg på sommerferie . Jeg vidste ,hvor hun arbejdede så tog chancen for at kunne hilse på hende . Det var skønt vejr så hun sad ude og spiste frokost . Jeg spurgte om hun var Jytte og ja det var hun . Hun kunne genkende mig fra profilfoto på webstedet så vi fik sludret .Hun afspadserede og inviterede os hjem til frokost og kaffe og til at se hendes skønne atelier . Og ikke mindst hendes fine billeder som jeg indtil da kun havde set på fotos . Det blev en herlig dag som min datter og jeg nød meget :-)
Du kan se Jyttes hjemmeside her . http://www.billedmager.dk/
Stor tak til Jytte .
Vi så meget andet og havde dejligt vejr hele ugen. Vi skulle selvfølgelig ud til skanserne og Dybbøl mølle som blev gennemfotograferet både traditionelt og utraditionelt .Der sad vi også og fik os noget vand og æbler.Så fik vi set de fine små gader . Og lidt flere nederdelsklædte mandfolk ;-))
Stranden og lystbådehavnen med krabber var sjovt .
Og nogle søde piger i afslappet passsiar på hest til ringridningen .
Der blev også spillet kort om aftenen på campingpladsen. Jeg fik tæv flere gange i 500 :-/
Bøger blev tygget igennem . Datteren læste Dan Browns sidste bog . En ordentlig moppedreng . Jeg selv læste lidt mere underlødig litterratur men masser af den .Og fik malet akvarel i skyggen af det lille blå hus .
Vi spiste selvfølgelig også en masse is .Underligt nok har jeg ikke et eneste billede af os ,hvor vi spiser dem .
Så Sønderborg vi har været der og har oplevet en masse . Tak for det :-)
Hjem igen med tog . Både ud og hjemrejsen forgik på to af de dage ,hvor der var allermest varmt.


1 kommentar: